Шукати в цьому блозі

11/04/2016

Осінній фестиваль фізичного експерименту - 2016

З метою популяризації фізичної науки, виявлення і підтримки здібної молоді,  формування творчих зв’язків юних дослідників з викладачами вищих навчальних закладів, з ініціативи методиста ТОКІППО Гайди Василя Ярославовича         3 листопада 2016 року у читальному залі Тернопільського національного технічного університету ім І.Пулюя відбувся другий обласний «Фестиваль фізичного експерименту».  З вітальним словом до учасників заходу звернулися директор Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти Петровський Олександр Миколайович та проректор з наукової роботи ТНТУ ім. І.Пулюя Рогатинський Роман Михайлович.

   

Під час заходу учні проявили високу майстерність проведення фізичних експериментів та вразили журі заходу демонстрацією джерела живлення електричного струму на мінеральній воді, світінням енергозберігаючої лампи від двох вазонів з квітами, цікавими та захоплюючими дослідами із електричним розрядом та рідинами.
Переможці та учасники заходу були нагородженні дипломами, цікавими і пізнавальними книгами видавництва «Ранок» та цінними подарунками від мецената заходу підприємця Суля Володимира Володимировича.
Фотоальбом фестивалю

Немає коментарів:

Дописати коментар