Шукати в цьому блозі

4/21/2017

Результати експертних контрольних робіт у 9 класі

Відповідно до планів роботи управління освіти і науки обласної державної адміністрації та Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, з метою забезпечення контролю за діяльністю навчальних закладів області, місцевих органів управління освітою та методичних установ щодо cтану викладання предмета “фізика”, виконання навчальних програм, кадрового, навчально-методичного та матеріально-технічного забезпечення, організації методичної роботи з педагогічними працівниками, які викладають навчальний предмет, з 27 лютого по 17 березня 2017 року у 7-11 класах загальноосвітніх навчальних закладах області було написано ряд експертних контрольних робіт.
Результати та аналіз експертних контрольних робіт у 9 класі.

У розрізі шкіл області найвищі результати показали учні 9 класу Тернопільського технічного ліцею (вчитель Дворницька Г.І.), Тернопільської Української гімназії ім. І.Франка (вчитель Киричук Н.В.), Кременецької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. (вчитель Боднійчук А.В.) та Скориківської ЗОШ І-ІІІ ст. (вчитель Хорошун Ю.Л.) показник якості навченості учнів яких становить понад 65 %.

Високий рівень навчальних досягнень продемонстрували 17 відсотків дев'ятикласників, достатній – 51, середній – 27 та початковий 5 вісотків учнів дев'ятого класу.

Діаграма. Якість засвоєння навчального матеріалу учнями 9 класу.


Більшість учнів 9 класу вміють користуватися вимірювальними приладами, визначають ціну поділки вимірювального приладу та номінальне значення вимірювальної фізичної величини, розуміють особливості прохоження струму у різних сердовищах і в змозі класифікувати речовини за здатністю проводити електричний струм, знають сферу застосування електролізу, вміють аналізувати графічну інформацію. 
Значна частина дев’ятикласників не може обгрунтувати природу електричного струму у різних середовищах, знаючи на посередньому рівні закони електролізу не здатні його застосувати при розрахунку задач на явище електролізу.
      Із текстами завдань можна ознайомитися за посиланням: Експертна контрольна робота. 9 клас.

Немає коментарів:

Дописати коментар