Шукати в цьому блозі

11/03/2017

Завершився Осінній етап Фестивалю фізичного експерименту - 2017




З метою популяризації фізичної науки серед учнівської молоді, формування зацікавленості дітей до вивчення фізики, орієнтації випускників шкіл на вступ до ВНЗ на спеціальності фізико-технічного спрямування у читальному залі Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя відбувся осінній етап Фестивалю фізичного експерименту – 2017.
  У заході взяли участь 25 учнів загальноосвітніх навчальних закладів області.  Переможцями заходу стали Хомишин Олександра,
учениця 10 класу Тернопільської спеціалізованої школи №3 з поглибленим вивченням іноземних мов (вчитель Орлова Н.В.),  Міхневич Владислав та Зуб Ігор, учні  Підволочиської ЗОШ  І-ІІІ ступенів (вчитель Кравчук Н.Я.)
Щира подяка господарям заходу Скоренькому Юрію Любомировичу, зав кафедри фізики та Крамару Олександру Івановичу, доценту кафедри за гостинність та цікаву розважально-пізнавальну програму про дивовижні оптичні явища. Особлива подяка директору б/ф «Агрохолдинг «Мрія», Мартюку Василю за сприяння та підтримку в проведенні заходу та нагородженні переможців.
До нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар