Шукати в цьому блозі

2/12/2018

Реєстрація експертів для здійснення експертизи електронних версій проектів підручників для 10 класів

Шановні Експерти!

Анкета вважатиметься дійсною для розгляду комісією з відбору експертів для здійснення експертизи електронних версій проектів підручників після отримання ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» на паперових (вул. Митрополита Василя Липківського, 36, м. Київ, 03035) та електронних (expert.imzo@gmail.com) носіях таких документів:

1. Завірена довідка з місця роботи. У довідці необхідно вказати: ПІБ, повну назву посади із зазначенням назви установи, організації, підприємства, а також міністерства (відомства), стаж роботи (педагогічний, науковий, науково-педагогічний, на посаді методиста), кваліфікаційну категорію і педагогічне звання (для вчителів), науковий ступінь, вчене звання.

2. Підписане письмово зобов’язання про доброчесність та нерозголошення конфіденційної інформації у сфері здійснення експертизи електронних версій проектів підручників, які подаватимуться на конкурсний відбір проектів підручників для 5 та 10 класів закладів загальної середньої освіти, доступ до якої Ви отримаєте під час підготовки експертного висновку.

Немає коментарів:

Дописати коментар