Шукати в цьому блозі

2/07/2019

Вчителі фізики обмінялися думками за круглим столом у ТОКІППО



З метою розглянути можливості
розширення потенціалу освітнього простору для роботи з обдарованими дітьми, звернути увагу учасників на зміни в еталонах фізичних величин та застосування в освітньому процесі результатів сучасних наукових досягнень та з нагоди відзначення день народження І. Пулюя 07 лютого 2019 року в актовій залі ТОКІППО відбулося засідання круглого столу на тему: «Актуальні питання методики фізики відповідно до «Концепції нової української школи».
Про напрямки розвитку навчально-методичного забезпечення освітнього середовища для роботи із учнями з фізико-математичним нахилом розповідав Гайда В.Я., методист ТОКІППО. Завідувач кафедри фізики Тернопільського технічного університету імені І. Пулюя Скоренький Ю.Л., зосередив увагу слухачів на нових визначеннях одиниць основних фізичних величин в SI" та запропонував кілька цікавих напрямків співпраці науковців ТНТУ ім. І. Пулюя та вчителів фізики закладів середньої освіти області.
Доцент Тернопільського технічного університету імені І. Пулюя Крамар О.І. у своєму виступі згадав про досягнення в галузі фізики вихідця з Тернопільщини І. Пулюя та застосування  Х-променів в досліджені сучасних горизонтів освоєння космосу.
Матеріали заходу:


Гайда В.Я., методист ТОКІППО
Скоренький Ю.Л., завідувач кафедри фізики Тернопільського технічного університету імені І. Пулюя, кандидат фізико-математичних наук

Крамар О.І., доцент Тернопільського технічного університету імені І. Пулюя, кандидат фізико-математичних наук.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар