Шукати в цьому блозі

2/18/2019

                              Шановні колеги.
 Запрошуємо Вас 20 лютого о 13:30  на зустріч із представниками компанії «Інтер Системс», яка відбудеться в актовому залі ТОКІППО.
Компанія «Інтер Системс» вже 25 років успішно працює на ринку мультимедійних та інтерактивних технологій в сфері освіти! Добре знається на новітніх технологіях та задовольняє потреби освітніх закладів на найвищому рівні.
В програмі передбачено виступ вчителя фізики, що працює в Академії наук України) і зможе розповісти, як правильно обирати комплект датчиків при обмеженому бюджеті, а також проведе досліди з кількома датчиками. 
«Інтер Системс» пропонує до вашої уваги:
- мультимедійні та інтерактивні проектори;
- інтерактивні дошки та панелі;
- документ камери та документ сканери
- мікроскопи та інше обладнання.
Компанія надає також спеціальне програмне забезпечення, від компаній «Розумники», затверджене Міністерством освіти України для використання в освітніх закладах.
Також «Інтер Системс» забезпечує повний комплекс обслуговування обладнання від установки до гарантійного обслуговування та проведення навчальних семінарів для вчителів та викладачів.
Детальна інформація на сайті http://inter-systems.com.ua
та за номером телефону 044 517 36 22 або 0-800-211-544

Програма презентації:

1. Компанія "Інтер Системс" . Вигода співпраці та асортимент обладнання.
2. Документ-камери - нові можливості для освіти(показ кількох моделей, підключення та презентація роботи);
3. Гра для навчання програмуванню дітей від 6 років - розкажемо про переваги та можливості даної гри в розвитку та навчанні дітей, покажемо кілька кроків, як грати.

4. Цифрові лабораторії для кабінетів хімії, фізики, біології (коротке ознайомлення, рекомендації по вибору оптимального комплекту, проведення кількох дослідів).

Немає коментарів:

Дописати коментар