Шукати в цьому блозі

10/16/2019

Крайовий форум освітян «Освіта – енергія майбутнього»

19 жовтня в Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка відбудеться Крайовий форум «Освіта – енергія майбутнього». Запрошуються  освітяни, батьки, учні, студенти, представники влади, бізнесу, громадськості та всі небайдужі. Подія відбудеться у головному корпусі ТНПУ за адресою м.Тернопіль, вул. Максима Кривоноса, 2

Гості заходу матимуть змогу провести насичений яскравими емоціями  день у компанії однодумців, разом попрацювати у форматі круглого столу, взяти участь у цікавих майстер класах та тренінгах, подискутувати на важливі теми, пов’язані з освітніми проблемами, переглянути презентації учасників форуму та побувати на фестивалі професій «Гостини в ТНПУ».

Організаторами події є Міністерство освіти і науки України, Національне агентство із забезпечення якості освіти, Управління освіти і науки Тернопільської ОДА, Управління освіти і науки  Тернопільської міської ради, Управління державної служби якості освіти у Тернопільській області, Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка.  

Реєстрація на форум відбуватиметься у два етапи:

Етап 1. Попереднє заповнення анкети за посиланням. За результатами анкетування будуть проводитись спільні креативні пошуки нашими учасниками та експертами на актуальні теми. 
Дедлайн 1 етапу – 13 жовтня.

Етап 2. Початок – 14 жовтня. Підготовка тренінгів, презентацій, майстер-класів та ін. Деталі цього етапу з’являться на сторінці заходу.
Дедлайн 2 етапу – 17 жовтня.

Кожному учаснику буде вручено сертифікат про підвищення кваліфікації обсягом 6 академічних годин. 

Програма форуму:
09:00–11:00 – Реєстрація учасників. Ознайомлення з професійними локаціями університету.
11:00–12:00 – Відкриття форуму. Стратегічна панель. 
12:00–15:00 – Робота секцій за напрямами та спеціальностями. Конкурси, майстер-класи, тренінги, круглі столи, презентації та ін.
15:00–15:30 – Підсумки форуму. Вручення сертифікатів, нагородження      учасників форуму, спільна фото сесія.

Немає коментарів:

Дописати коментар