Шукати в цьому блозі

4/27/2017

Всеукраїнський фестиваль науки в ТНТУ

                                                                       Шановні колеги

сердечно запрошую до участі в заходах Всеукраїнського фестивалю науки в ТНТУ імені Івана Пулюя і прошу поширити це запрошення (в тому числі на веб-сторінках, з посиланням http://physics.tntu.edu.ua/about/populyaryzatsiya-nauky/festyval-nauky/).

          Науково-популярні лекції, які будуть прочитані 18 травня цього року (почнемо о 15 годині) в читальній залі науково-технічної бібліотеки ТНТУ, будуть присвячені дослідженням космосу, кібербезпеці, фізиці клімату. Сподіваюся, що буде цікаво всім учасникам, і досвідченим, і юним. Екскурсії, які ми плануємо, завжди викликали жвавий інтерес. Цього року буде і дещо нове.

Новина про захід має форму зворотнього зв'язку: http://physics.tntu.edu.ua/2017/04/19/festyval-nauky-2017-v-tntu/#respond - пишіть. Ваші пропозиції та коментарі, Ваші думки та враження для нас важливі.

                                                      До зустрічі на фестивалі науки-2017!

З найкращими побажаннями,
Юрій Скоренький,
завідувач кафедри фізики ТНТУ

p.s. Все ще є час (щонайменше два тижні) для Ваших учнів порозв'язувати кілька задач (http://physics.tntu.edu.ua/2017/04/23/tryvaje-konkurs-man-tsikava-fizyka/) і отримати під час фестивалю науки приз.

Немає коментарів:

Дописати коментар